Like!  0 
banner profile

 

 

 

 

Top Body Auto Services Sdn Bhd merupakan syarikat milik bumiputera.Ia ditubuhkan pada 26 Mei 1995 dan En. Saiful Azhar bin Adnan adalah pengurus besar syarikat. Penubuhan Top Body Auto Services Sdn Bhd adalah sejajar dengan seruan kerajaan dalam usaha membentuk usahawan kelas pertengahan dan menambah bilangan bumiputera yang bergiat dalam bidang perniagaan.

 

Berikutan bertambahnya bilangan kenderaan di negara ini, keperluan untuk membaik pulih kenderaan semakin bertambah. Dengan adanya teknologi terkini di dalam bidang membaik pulih kenderaan, ianya dapat meningkatkan taraf keupayaan supaya lebih berdaya maju, kreatif, berkualiti dan mampu untuk bersaing. Secara tidak langsung, ianya dapat menjadi perangsang kepada pengusaha bumiputera yang lain untuk menceburi bidang ini secara komersial.

 

Layari FB Kami

SAIFUL AZHAR BIN ADNAN
PENGURUS BESAR
TEL NO: 012-211 1403

"SAYA AKAN MEMASTIKAN KERJA KUALITI DAN MASA MENEPATI CITARASA ANDA. SELAKU PENGURUS BESAR DI TOP BODY AUTO SERVICES SDN BHD, SEGALA TANGGUNGJAWAB ADALAH DI BAWAH TANGGUNGAN SAYA, HUBUNGI SAYA DI ATAS CADANGAN DAN SEBARANG KEMUSYKILAN"
   
NORIZAN BINTI ADNAN
PENGURUS BENGKEL
TEL NO: 017-623 4514

"SAYA AMAT MENGHARGAI SOKONGAN ANDA, DI ATAS KOMITMEN ITU SAYA AKAN PASTIKAN ANDA MENDAPAT HASIL SESUAI DENGAN APA YANG DIBAYAR. DAPATKAN KAD "WARANTY TOPBODY"
   
MOHD UZAIR BIN MAHBIB
PENGURUS PEMASARAN
TEL NO: 017-327 8825

"FAST-CEPAT, RELIABLE-BERPATUTAN, EFFISYEN-CEKAP"
"TOPBODY SENTIASA BERSAMA ANDA"
   
Menjadi syarikat yang berdaya saing dengan menawarkan harga yang kompetatif serta perkhidmatan yang berkualiti kepada pelanggan.

 

 

 
Menjadi syarikat peneraju bumiputera dalam mengadaptasikan teknologi terkini dan menggunakan peralatan canggih dalam usaha menghasilkan kualiti kerja yang bermutu dan konsisten. 
Merealisasikan hasrat kerajaan untuk menambahkan bilangan bumiputera menceburi bidang perniagaan berasaskan teknologi tinggi. 
Menjadi contoh kepada usahawan bumiputera baru yang ingin menceburi bidang ini secara komersial. 
Membuka peluang pekerjaan kepada penduduk di kawasan sekitar tempat perniagaan. 

 

 

 
bttn contact us

Top Body Auto Services Sdn Bhd

Top Body Auto Services Sdn Bhd merupakan pakar dalam perkhidmatan mengecat dan mengimpal kenderaan. Kami juga memberikan perkhidmatan lain seperti membaiki enjin dan menukar parts kereta. Perkhidmatan kami yang berkualiti ini adalah amat terkenal di kawasan Klang. Kami menjamin bahawa anda akan berpuas hati terhadap perkhidmatan kami.
Bookmark and Share
Lot 578 B, Jalan Selamat Off
Jalan Sg Udang, 41250 Klang
Selangor Darul Ehsan
(M) 012-2111403 / 017-6234514